نشاسته به طورکلی از آرد گندم ، دانه ذرت و سیب زمینی گرفته می شود که در این مطلب به توضیح نشاسته گندم می پردازیم:
یک محصول کربوهیدرات پلیمری است.
نشاسته پودری نرم و بدون مزه است.
پس از ورود آرد گندم به کارخانه ی نشاسته فرآیند تولید آغاز می گردد.
آرد با آب مخلوط شده و وارد خط تولید می گردد.
محصول به دست آمده از فرآیند تولید :
-
- نشاسته پودر (فوق تصفیه)
- نشاسته گرانول (نشاسته دان)
- نشاسته ممتاز
- گلوتن گندم
- نشاسته دامی
برای به دست آمدن این محصولات از دستگاه های ترومل ، جت ، سانتر ، خشک کن های صنعتی Flash dryer استفاده می گردد.
نشاسته فوق تصفیه سپس به کارخانجات دیگر انتقال داده می شود و پس از اضافه کردن آنزیم ها به نشاسته سرد ، نشاسته گرم ، نشاسته پیری ژلاتین ، نشاسته دکسترین ، نشاسته دکستروز تبدیل میگردد.