نشاسته گندم Wheat Starch

Wheat Starch

نشاسته به طورکلی از آرد گندم ، دانه ذرت و سیب زمینی گرفته می شود که در این مطلب به توضیح نشاسته گندم می پردازیم:

یک محصول کربوهیدرات پلیمری است.

نشاسته پودری نرم و بدون مزه است.

پس از ورود آرد گندم به کارخانه ی نشاسته فرآیند تولید آغاز می گردد.

آرد با آب مخلوط شده و وارد خط تولید می گردد.

 

محصول به دست آمده از فرآیند تولید :

    1. نشاسته پودر (فوق تصفیه)
    2. نشاسته گرانول (نشاسته دان)
    3. نشاسته ممتاز
    4. گلوتن گندم
    5. نشاسته دامی

برای به دست آمدن این محصولات از دستگاه های ترومل ، جت ، سانتر ، خشک کن های صنعتی Flash dryer استفاده می گردد.

 

نشاسته فوق تصفیه سپس به کارخانجات دیگر انتقال داده می شود و پس از اضافه کردن آنزیم ها به نشاسته سرد ، نشاسته گرم ، نشاسته پیری ژلاتین ، نشاسته دکسترین ، نشاسته دکستروز تبدیل میگردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *