نشاسته ذرت

نشاسته ذرت از دانه های ذرت گرفته شده و عامل غلظت در غذاها و شیرینی هاست.

این نشاسته عموماً در شیرینی ها کاربرد دارد و برای لطافت کیک و شیرینی جایگزین آرد می شود. لذا شیرینی با نشاسته ذرت بسیار لطیف است. کاربرد نشاسته ذرت در دسرهایی مانند پودینگ و کاستر یا انواع سوپ می باشد وهمچنین بهترین جایگزین برای پودر کاستارد است .

2 دیدگاه برای “نشاسته ذرت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *