به طور کلی نشاسته از گندم ، ذرت و سیب زمینی گرفته می شود و میان آن ها در مصارف صنعتی تفاوت هایی وجود دارد.
بیشترین مصرف خانگی نشاسته ، نشاسته گندم است. اما متاسفانه سالیان سال اساتید آشپزی در تلویزیون و کلاس های آشپزی هنگام استفاده از نشاسته گندم آن را نشاسته ذرت معرفی می کنند.
برای تشخیص تفاوت این دو محصول چند راه ساده وجود دارد:
- نشاسته گندم سفید رنگ است اما نشاسته ذرت زرد کم رنگ است.
- چسبندگی نشاسته گندم بالاتر است و وقتی با آب مخلوط می شود محصول را قوام دار یا لعابدار می کند.
نشاسته گرانول یا نشاسته دان یا نشاسته درشت از آرد گندم گرفته می شود و به نوعی نشاسته گندم است با ظاهری متفاوت که به اصطلاح به آن نشاسته گرانول یا تکه ای گفته می شود.
پس نشاسته پودر گندم یا ( نشاسته فوق تصفیه)، سفید رنگ ، دانه بندی نرم ، بدون مزه و گس و بدون ناخالصی سبوس است.
نشاسته موسوی حقیقی با تجربه سالیان طولانی این محصولات را به طور مستقیم و با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت را در اختیار شما عزیزان قرار می دهد.