نشاسته گرانول

نشاسته گرانول / نشاسته درشت / نشاسته دان

همان گونه که قبلا گفته شد نشاسته بر پایه گندم وقتی به روش سنتی داخل خشک کن های سنتی خشک می شود محصول را نشاسته گرانول ، نشاسته دان یا نشاسته درشت گویند.

پس از جداسازی شیر نشاسته از گلوتن و انتقال آن به سانتر دستی کیک نشاسته شکل می گیرد.

کیک به خشک کن های اتومات انتقال داده نمی شود و آن را به طبق های گرانول انتقال می دهند و داخل خشک کن جا نما می کنند.

کیک های تیکه ای نشاسته داخل خشک کن به مدت چند ساعت در دمای 70 درجه می مانند ، رطوبت زیادی از دست می دهند و کاملا خشک می گردند و سپس به محل بسته بندی استیل انتقال

می دهند و به کیسه های 25 کیلویی انتقال داده می شوند.

 

 

مصارف خانگی نشاسته دان ، نشاسته گرانول ، نشاسته درشت :

  1. در عطاری ها    پخت فرینی
  2. شیرینی سازی شیرینی ، مسقطی ، باسلوق ، راحت الحلقوم
  3. لوازم قنادی انواع دسر ها
  4. بسته بندی های سوپر مارکتی

استفاده می گردد.

 

سید حسین موسوی حقیقی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *