نشاسته گرانول / نشاسته درشت / نشاسته دان
همان گونه که قبلا گفته شد نشاسته بر پایه گندم وقتی به روش سنتی داخل خشک کن های سنتی خشک می شود محصول را نشاسته گرانول ، نشاسته دان یا نشاسته درشت گویند.
پس از جداسازی شیر نشاسته از گلوتن و انتقال آن به سانتر دستی کیک نشاسته شکل می گیرد.
کیک به خشک کن های اتومات انتقال داده نمی شود و آن را به طبق های گرانول انتقال می دهند و داخل خشک کن جا نما می کنند.
کیک های تیکه ای نشاسته داخل خشک کن به مدت چند ساعت در دمای 70 درجه می مانند ، رطوبت زیادی از دست می دهند و کاملا خشک می گردند و سپس به محل بسته بندی استیل انتقال
می دهند و به کیسه های 25 کیلویی انتقال داده می شوند.
مصارف خانگی نشاسته دان ، نشاسته گرانول ، نشاسته درشت :
- در عطاری ها پخت فرینی
- شیرینی سازی شیرینی ، مسقطی ، باسلوق ، راحت الحلقوم
- لوازم قنادی انواع دسر ها
- بسته بندی های سوپر مارکتی
استفاده می گردد.
سید حسین موسوی حقیقی